Digital marknadsföring

I digital marknadsföring ingår allt som gör dig synlig och lätt att hitta på nätet

När din nya hemsida är klar är det dags att låta dina potentiella nya kunder hitta den, så att hemsidan hjälper ditt företag att växa. Vi på nklt jobbar mycket nära våra kunder och är måna om att sätta oss in i era behov. Vi har märkt att många kunder utöver en uppdaterad hemsida med en modern, snygg design och bättre UX, dvs användarerfarenhet, även behöver en bredare strategi och plan för att synas bättre och av fler människor online. Efter många års erfarenhet av att bygga hemsidor och leda trafik till dem har vi utvecklat effektiva system för digital marknadsföring som fungerar.

Vad är digital marknadsföring?

Digital marknadsföring inkluderar bland annat webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), ett uppdaterat och korrekt ifyllt Google business-konto, innehåll för sociala medier, reklamkampanjer, emailmarknadsföring, innehållsmarknadsföring, grafisk design, och video produktion. Vi arbetar med de flesta områdena av digital marknadsföring.
 För att lära dig mer, se gärna på någon av våra utbildningsvideos om digital marknadsföring på vår Youtube kanal HÄR.

Gör en plan

Vi på nklt möter dig utifrån dina behov och arbetar fram en plan för vad som kan vara den bästa strategin för era mål och er budget. En bra digital marknadsföringsstrategi låter dig fånga uppmärksamheten hos, engagera och sedan konvertera din målgrupp på bästa sätt, dvs få kunden att köpa din produkt eller tjänst. Ett mål inom marknadsföring är att maximera sitt ”Return on investment” eller ROI som det kallas. Detta betyder i stora drag hur mycket pengar du spenderar/investerar i marknadsföring för att göra en försäljning? Målet med en optimerad ROI är att spendera så lite som möjligt för att sälja så mycket som möjligt.

Grunden är sökmotoroptimering

Idag ser vi en ökad konkurrens inom alla former av digital marknadsföring. Sökmotoroptimering (SEO) hjälper till att öka trafiken till din webbplats genom att den hamnar högre upp i söklistan på Google. Stressade kunder som söker din tjänst via Google hinner inte leta vidare på andra sidan. Därför finns det en stor risk för att de missar dig om ditt företag inte listas på första sidan i Google. Det är därför det är så viktigt att ditt företag har en medveten strategi för din sökmotoroptimering så att du gör vad du kan för att få din plats på någon av Googles första sidor. Sökmotoroptimering är därför av stor vikt och vi hjälper dig gärna med detta.

Google annonsering

Annonsering är och förblir en av de viktigaste delarna av all marknadsföring. Vi erbjuder därför Google annonsering via till bra priser tack vare ett program som använder Artificiell Intelligens, då vi vet att lokala småföretagare behöver kunna annonsera sina produkter till rimliga priser. Förr använde man gula sidorna i telefonboken, idag används Goolge annonsering på liknande sätt. Din nya kund ska lätt kunna ta upp sin mobiltelefon, söka på en tjänst i sitt eget närområde, och hitta just ditt företag. Att kontinuerligt leda kunder till din hemsida ser vi som grunden för bra digital marknadsföring.

Vi har utvecklat ett enkelt, snabbt system för din marknadsföring som vi kallar ”Digitalisera ditt företag”

Idag är det viktigare än någonsin att du som företagare har en utvecklad strategi för din marknadsföring. Som en webbyrå och mediebyrå i Uppsala, hjälper vi dig mer än gärna med digital marknadsförings och mediekampanjer. Din hemsida är en central del av din marknadsföring, men det är även viktigt att se till att övriga delar av din marknadsföringsplan är effektiv och automatiserad så att fler nya kunder kan hitta din hemsida. Vi hjälper er gärna med sökmotoroptimering, SEO, sociala medier, och Google annonsering för ökad trafik, digital marknadsföring och närvaro.

Digitalisera ditt företag

Vi har utvecklat effektiva system för att du snabbt ska kunna starta din digitala marknadsföring. Med ofantligt många val är det inte alltid lätt att veta var man bör fokusera sin tid och sina pengar. Visst kan du själv sköta din egen marknadsföring och lära dig det du behöver veta. Men det tar mycket tid att testa metoder som sedan visar sig vara ineffektiva. Vi har redan testat och utformat en metod som vi vet fungerar, så du kan spara tid, pengar och energi.

Vårt Nyhetsbrev

Du kan lära dig mer om hur du digitaliserar din verksamhet genom att skriva upp dig på vår mailinglista. Då får du regelbundna tips från oss om hur du kan ta små steg för att jobba mer effektivt med din digitala marknadsföring. Skriv upp dig på vår mailinglista idag för gratis tips här HÄR! Du får även en gratis pdf om hur du kan förbättra din grafiska profil när du skriver upp dig.

Skriv upp dig på vår mailinglista för gratis tips om marknadsföring!

Kundcase

Vad har vi gjort för våra kunder? Se våra kundcase nedan.

 • 2021-10-01 13:38 Webbutveckling, Webbdesign, Digital marknadsföring, Bilder för web

  Nassos Art

  Nassos Art är en konstnär från Uppsala. Vi fick uppdraget att designa och utveckla hennes digitala portfolio.

  info
 • 2021-09-14 13:54 Webbutveckling, Grafisk design, Logotyp, Bilder för web, Webbdesign, Copywriters

  Magna Cura

  Vi har gjort hemsidor till ett flertal massageverksamheter i Uppsala. Magna Cura är en av de senaste sidor vi har fått göra och vi började med att skapa en ny grafisk profil och logotyp till kunden. Magna Cura hjälper individuella kunder samt företagskunder med både träning och massage. De specialiserar sig på nackspärr, huvudvärk, ryggvärk och andra obalanser som är vanliga på kontor. Efter att hemsidan fått sin design hjälpte vi även kunden med texter till hemsidan genom en av våra samarbetspartners.

  info
 • 2021-06-23 19:31 Webbutveckling, Webbdesign, Logotyp, Grafisk design

  Patricia Berghult

  Patricia Berghult är världsmästare i boxning med mycket hjärta. Patricia har boxats sedan 10 års ålder och representerar Sveriges landslag samt vunnit både EUM och JVM-guld som amatör. Nklt hjälpte Patricia och hennes partners med en uppdatering av logotypen för varumärket, webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida. Utseendet är personligt och ska lyfta upp Patricia och representera både hennes prestation som atlet men  också Patricia som person. Vi på Nklt står som stolt sponsor åt Patricia Berhult och hennes team."Don't count the days, make the days count."

  info
 • 2021-04-19 11:24 Digital marknadsföring, Webbutveckling, Appar och webbsystem, Webbdesign, Sökmotoroptimering, Grafisk design, Logotyp, Text & copy

  Mobitid

  Mobitid är en tidredovisningsapp för företag och privatpersoner för att kunna registrera tid för arbeten eller fritidsnöjen. Mobitid är utvecklat av Webpages. Nklt skapade även hemsida, UI & UX-design, logga och grafisk profil för Mobitid. Vi gjorde även projektplanering. Mer information om appen hittar du här: mobitid.se

  info

Intresserad eller vill komma igång?

Du kan kontakta oss direkt på eller 018 - 490 63 00 och berätta om ditt projekt eller skriv in din e-postadress nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Some fields are not valid
Mail me!

Allt du behöver för ditt projekt

Kolla in våra andra tjänster och ta reda på hur vi kan hjälpa dig uppnå din vision.

 • 2020-11-12 13:39 Programmering grupp
  Webbutveckling
  info
 • 2020-05-18 11:28 Övriga tjänster grupp
  Tidsrapportering
  info
 • 2020-05-18 11:27 Programmering grupp
  Teknisk support
  info
 • 2020-05-18 11:26 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering, Digital marknadsföring
  Digital marknadsföring
  info
 • 2020-05-15 09:19 Design & Kreativt grupp
  Text & Copy
  info
 • 2020-05-15 09:18 Design & Kreativt grupp
  Fotografering
  info
 • 2020-05-15 09:17 Programmering grupp
  Appar och Webbsystem
  info
 • 2020-05-15 09:17 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering
  Sökmotoroptimering
  info
 • 2020-05-15 09:16 Design & Kreativt grupp
  Grafisk design
  info
 • 2020-05-15 09:15 Design & Kreativt grupp
  Webbdesign
  info
Login