Teknisk support

Vi tar hand om all support för er hemsida, så att ni kan fokusera på er verksamhet

Som kund hos oss ingår support i alla våra abonnemang. Detta innebär att ni kan ringa oss med tekniska frågor angående er hemsida, inklusive hosting, dvs det webbhotell där er hemsida har sina filer och utgår ifrån, samt epost frågor och enklare uppdateringar. Vi ser till att allt fungerar och svarar även på frågor om hur du själv hanterar din hemsida. Vårt mål är att göra allt som krävs för att en hemsida ska fungera, inklusive det ni själva kan behöva tänka på så enkelt som möjligt.  Vi tar hand om flytten av ert domännamn, och ser till att det varje år blir förnyat, underhåller och uppdaterar den rent tekniska delen av er hemsida när det behövs, samt hjälper till med epostproblem. Vi finns här för er via telefon under kontorstid för tekniska frågor som kan, allt eftersom ert företag växer och ändras.

Digital säkerhet

Ni ska inte behöva fundera över säkerheten på er hemsida. Därför tar vi hand om backups, virus-skydd av er sida, samt skyddar er från intrång i ert system som tex hackerattacker, vilka sker varje dag, domännamnsintrång, och mycket mer. Våra servrar är mycket säkra och finns i Tyskland. Alla de sidor vi bygger idag inkluderar SSL certifikat som ger lika hög säkerhet som bankernas hemsidor. Vi jobbar med säkerhet så att ni kan känna er trygga.

Lagar för nätet

Vi håller våra kunder informerade om viktiga förändringar i lagar för hemsidor. Det är ett stort ansvar att hantera den lagliga delen av att ha en hemsida, och vi ser det som mycket viktigt att vi håller oss uppdaterade om förändringar som kan röra er hemsida. De flesta minns när den nya GDPR lagen trädde i kraft. Då behövde alla hemsidor snabbt införskaffa ett SSL certifikat och i många fall även lägga till en integritetspolicy för att hemsidan skulle bli GDPR anpassad.

Hastighet

Idag är hemsidors laddningshastighet viktigare än någonsin. Era potentiella kunder som besöker er hemsida väntar inte på sidor som laddar sitt innehåll för långsamt. Dessutom kan en långsam sida påverka er sökmotoroptimering, dvs på vilken sida, och hur högt på sidan i Google-sökningar er hemsida hamnar. Vi ser därför till att er laddningshastighet är maximalt snabb. Det bästa sättet att göra detta är genom att ha en ren och enkel kod och en stabil hosting, dvs webbhotell tjänst. Vi ger er exakt detta.

Uppdateringar

Tekniska förändringar och oförutsedda uppdateringar sker hela tiden på nätet. Vi håller koll på tekniska nyheter och uppdaterar regelbundet de system som gör att er hemsida fungerar som den ska. Vi ser till att er hemsida håller den senaste standarden.

Vill ni ha tekniskt stöd eller en ny hemsida?
Kontakta oss för en gratis konsultation.

Kundcase

Vad har vi gjort för våra kunder? Se våra kundcase nedan.

 • 2021-06-23 19:31 Webbutveckling, Webbdesign, Logotyp, Grafisk design

  Patricia Berghult

  Patricia Berghult är världsmästare i boxning med mycket hjärta. Patricia har boxats sedan 10 års ålder och representerar Sveriges landslag samt vunnit både EUM och JVM-guld som amatör.

  Nklt hjälpte Patricia och hennes partners med en uppdatering av logotypen för varumärket, webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida. Utseendet är personligt och ska lyfta upp Patricia och representera både hennes prestation som atlet men  också Patricia som person. Vi på Nklt står som stolt sponsor åt Patricia Berhult och hennes team.

  "Don't count the days, make the days count."

  info
 • 2021-04-19 11:24 Digital marknadsföring, Webbutveckling, Appar och webbsystem, Webbdesign, Sökmotoroptimering, Grafisk design, Logotyp, Text & copy

  Mobitid

  Mobitid är en tidredovisningsapp för företag och privatpersoner för att kunna registrera tid för arbeten eller fritidsnöjen. Mobitid är utvecklat av Webpages. Nklt skapade även hemsida, UI & UX-design, logga och grafisk profil för Mobitid. Vi gjorde även projektplanering. Mer information om appen hittar du här: mobitid.se

  info
 • 2021-04-08 12:49 Webbdesign, Logotyp, Digital marknadsföring, Grafisk design, Text & copy

  Svensk E-Identitet

  Svensk e-identitet är marknadens främsta och tryggaste leverantör av tjänster för inloggning, autentisering och signering samt ombudstjänster för HSA, SITHS/Efos och Sambi. Vårt uppdrag var skapa en grafisk profil och bygga varumärket på en visuell och känslomässig nivå. En identitet inspirerad av den nordiska naturen och Sveriges bidrag till den digitala framgången. Med en blå färgskala tagen av himlen och en symbol som representerar solens strålar med en rund form för e-identitets inloggningschip.

  Webbdesignen har en tydlig navigering som riktar sig åt flera flera typer av kunder. Utseendet ska vara modernt och stilrent med en tydlig struktur för att hitta det man söker. Målet med designen var att få fram ett genomgående formspråk med tydliga regler som de alltid kan falla tillbaka på i framtagandet av nya tjänster. För att få fram det så skapade vi utseenden för grafiska element som färger, typsnitt, knappar och layout. Desigen är flexibel för framtiden och för plattformarna de används på. Från dator till surfplatta och mobilen.

  info
 • 2021-02-22 17:40 Webbutveckling, Webbdesign, Grafisk design, Sökmotoroptimering, Logotyp, Digital marknadsföring

  Florall

  Florall är en personlig blomsterbutik i Knivsta som ägs av mor och dotter. Med ett nära samarbete hjälpte vi Florall att bygga upp sitt varumärke från grunden med en tydlig visuell identitet och ett starkt intryck av professionalitet för hantverket. Projektet omfattade även markandsföring och reklam via tryck och sociala medier och självklart en helt ny hemsida.

  info

Intresserad eller vill komma igång?

Du kan kontakta oss direkt på eller 018 - 490 63 00 och berätta om ditt projekt eller skriv in din e-postadress nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Some fields are not valid
Mail me!

Allt du behöver för ditt projekt

Kolla in våra andra tjänster och ta reda på hur vi kan hjälpa dig uppnå din vision.

 • 2020-11-12 13:39 Programmering grupp
  Webbutveckling
  info
 • 2020-05-18 11:28 Övriga tjänster grupp
  Tidsrapportering
  info
 • 2020-05-18 11:27 Programmering grupp
  Teknisk support
  info
 • 2020-05-18 11:26 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering, Digital marknadsföring
  Digital marknadsföring
  info
 • 2020-05-15 09:19 Design & Kreativt grupp
  Text & Copy
  info
 • 2020-05-15 09:18 Design & Kreativt grupp
  Fotografering
  info
 • 2020-05-15 09:17 Programmering grupp
  Appar och Webbsystem
  info
 • 2020-05-15 09:17 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering
  Sökmotoroptimering
  info
 • 2020-05-15 09:16 Design & Kreativt grupp
  Grafisk design
  info
 • 2020-05-15 09:15 Design & Kreativt grupp
  Webbdesign
  info
Login