Blogg

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev
Some fields are not valid
Nyhetsbrev
 • 2021-06-15 09:00 Sociala medier

  Viktor Nordendahl

  En liftares guide till sociala medier

  Att använda sociala medier är ett utmärkt sätt att marknadsföra sina tjänster och produkter på. I detta blogginlägg tänkte jag gå igenom lite snabbt vad några av de största plattformerna brukar används till och att göra det utifrån en liftares guide till galaxen-stuket.

  info
 • 2021-06-01 09:00 Sociala medier

  Viktor Nordendahl

  Hur bör du använda dina digitala kanaler?

  Som utlovat förra veckan har jag nu skrivit ett inlägg om mitt koncept ”En liftares guide till sociala medier.” Denhär guiden vill jag därför presentera metoden. Självklart kan du använda sociala medier på en mängd olika sätt, men jag har valt två av de kanaler som företagare oftast ber oss om hjälp med. Metoden är gjord med tanke på hur du som företagare kan maximera den energi du lagt in på att skapa innehåll, och samtidigt minimera hur mycket tid du spenderar online.

  info
 • 2021-05-18 09:00 Bilder för web

  Viktor Nordendahl

  Gratis bilder för din hemsida och sociala medier kanaler

  Ibland är de bara så att man inte har tid eller budget att anlita en egen fotograf. Då finns det lyckligtvis ett flertal alternativ för att hitta gratis bilder online. Jag har tidigare skrivit ett blogginlägg där jag berättar mer ingående på vad som gör en bild bra för webben. Du kan läsa det inlägget här.

  info
 • 2021-05-04 09:00 Fotografering, Bilder för web

  Viktor Nordendahl

  Fem tips för att hitta rätt bild till din hemsida

  Ett problem som många av våra kunder har är att få tag på bra bilder till sin hemsida. Ett sätt att lösa detta är förstås att anlita en fotograf. Ett annat är att köpa bilder från en bildbyrå eller ett bildarkiv av hög kvalitet såsom www.shutterstock.com

  info
Login