Eva-Lena Bjarneborg

Hej! Jag heter Eva-Lena och frilansar som skribent i Göteborg, efter att ha jobbat med tekniska manualer och utbildningsmaterial som anställd i många år.

Jag hjälper fortfarande företag med tekniskt material, men gillar också att skriva presentationer och informera om företag, personal, tjänster och produkter. Mitt skrivarintresse är ganska brett och 2017 gav jag ut ”Nästan en familj”, en skönlitterär roman.

En hemsida ska vara enkel att läsa, med logisk struktur och text. Du ska kunna ta till dig innehållet utan att behöva fundera på vad som menas. När en text är som bäst kan den jämföras med musik, det är bara att glida med och klicka på ämnet som lockar. Precis som på webbyrån NKLT.

Jag tar hänsyn till SEO, sökmotoroptimering, utan att det sticker i ögonen på den som läser. Är noggrann och mån om kundens bästa och har lätt för att strukturera och optimera.

Företag som kommunicerar med välskrivna och genomtänkta texter ger intryck av att hålla allmänt hög kvalitet. Det minskar även risken för missförstånd.

På ordkanalen.com kan du läsa mer om OrdKanalen AB och mina tjänster.

OrdKanalen
ordkanalen.com
Område - Göteborg
Login