Gratis konsultation

Fyll i formuläret nedan för en gratis konsultation

Har du ett projekt eller vision du vill förverkliga?

Med ett möte kan vi skapa en överblick över vad ni söker och tillsammans ta fram en plan för hur ni ska uppnå era mål. Under konsultationen kommer vi att gå igenom din hemsida och andra digitala verktyg. Vi kommer gå igenom:

 • Grafisk design (UX/UI)
 • Texter
 • Användarvänlighet
 • Mobilanpassning
 • GDPR, cookie och Integritetspolicy

Kontakta oss genom att fylla i formuläret för en helt kostnadsfri och icke bindande konsultation.


Varför välja oss?

NKLT har hjälpt företag i 12 års tid så vi kan webben. Vi erbjuder paketpriser så du vet exakt vad din hemsida kommer att kosta. Vi har hjälpt företag som Carl von Linnékliniken, Carovivakliniken, Betonghål, Arriva, Pricer, Magna-Cura, MoeJoe's och många fler.

Som kund är det enkelt för dig att själv uppdatera din hemsida. Vi erbjuder teknisk support och gratis startkurser så att du lär dig hur du kan ändra texter, bilder och lägga till fler nya sidor själv på din hemsida. Detta gör att du sparar pengar eftersom du slipper be om hjälp när du vill lägga till nyheter eller andra uppdateringar till din sida.

Vårt system är även säkrare än många andra så du minimerar risken för att få intrång på din hemsida.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret till höger så kan vi demonstrera verktyget för dig och höra om vi är rätt webbyrå för ditt projekt.

Webbdesign och Webbutveckling

Vi vill att er digitala närvaro ska vara snyggt designad så att era kunder får bästa upplevelse och intryck av ert företag. Genom ett nära samarbete och regelbunden kommunikation ser vi till att ni är med hela vägen i processen.

Vi vet hur vi ska bygga snabba, säkra, skräddarsydda hemsidor med bra sökmotoroptimering (SEO) som premieras av Google. Det gör din hemsida lika lönsam som vacker.

Hemsidan ska följa designen, den ska fungera lika bra på små mobilskärmar, stående eller liggande och stora 4k skärmar. Vi använder uteslutande standardteknik för att hemsidan ska fungera i så många miljöer som möjligt. Programmeringsspråk och tekniker vi använder är bland annat Javascript, CSS, HTML och Server Side.

Processen för att skaffa en ny hemsida går till såhär

Om du vill skaffa en ny hemsida genom oss så sker processen i nedan övergripande steg.

 • Vi pratar igenom ditt projekt och du får en offert med ett förbestämt paketpris.
 • Du/ditt team och vår grafiska designer Viktor tar ett möte och går igenom dina önskemål och behov runt designen.
 • När du är nöjd med designen kan vi börja programmera din hemsida.
 • Du skriver texterna själv eller så köper du vårt textpaket.
 • Vi skriver metatexter till alla sidor för att Sökmotoroptimera din sida.
 • Du talar om när du vill publicera sidan och planerar hur du ska lansera den.

Tveka inte att kontakta oss för frågor eller för att boka ett möte för en gratis konsultation.

 • 2020-11-24 13:45

  Maria Vivianne Backman

  “Så glad att jag valde att låta nklt fixa mitt företags hemsida. De har verkligen gjort det ENKELT för mig som kund, och jag är så nöjd! Dessutom känner jag att det är tillåtet att ställa massor av dumma frågor 😃, alla i personalen är så varma och  tjänstvilliga, och går verkligen den extra milen för sina kunder. Rekommenderar dem varmt!”

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Laila Landberg, Luthagens Massage

  "Rekommenderar varmt nklt´s SEO-kurs. Jag har fått så mycket bra information och lärdomar. En kort kurs med högt tempo och med ett mycket bra innehåll. Tack Lisa för all kunskap du delade med dig."

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Pia Anderson, 5Vtill5P

  Ända sedan jag startade företaget 2013/14 har jag samarbetat med NKLT. Eller egentligen, vårt samarbete startade redan då jag jobbade på Möteskraft 2010. NKLT har byggt både piaanderson.se och 5vtill5p.se. De har designat min logotyp 5Vtill5P och hjälpt mig med hela min digitala närvaro från sökordsoptimering, Google Analytics, Adbud (annonsering på google), adressregister, registrering av adresser, nyhetsbrev, automatiska nyhetsbrev, att sätta upp Piapodden och bloggar. Lisa, Fredrik, Max och Victor på NKLT är mina kompisar och kollegor som jag litar på i alla väder, de är helt klart bäst!

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Joel Wallman, Gävle Offset

  "Snabbt, smidigt, enkelt. 3 ord som beskriver min upplevelse av mina affärer med Webpages nklt."

  info
Login