Hemsida till Start-Up

Vill du ha en hemsida eller prototyp till din Start-Up?

Teamet på Webpages NKLT har jobbat med olika typer av företag sedan vi startade för ungefär 12 år sedan. Våra hemsidor är lätta för dig själv och ditt team att uppdatera och sidorna har högre säkerhet än många andra sidor. Vi har jobbat med kunder som SJ, Uppsala Universitet, Karolinska sjukhuset, Betonghål, Arriva, Pricer, MoeJoe's och många fler.

En grupp av kunder som vi har jobbat väldigt mycket med är just Start-Ups både inom Tech och andra områden. Vi på NKLT stödjer innovation och nystartade företag. Vi erbjuder därför ett särskilt nystartarpaket för hemsidor till alla Start-Ups.

Utöver detta erbjuder vi en mängd rabatter till dig som är antagen på Uppsala Innovation Center, bland annat för att ta fram en logotyp och grafisk profil till ditt företag, samt hjälp med att skapa grafiska prototyper för innovativa appar.

Kontakta oss för att boka en gratis konsultation så kan vi hjälpa er hitta rätt lösning för er hemsida eller app prototyp. Vi ger dig en hemsida eller en prototyp som du kan vara stolt över.

Vi vet vad som krävs

Start-ups är oftast fokuserade på att utveckla nya produkter eller tjänster som är innovativa och skiljer sig från andra som redan finns på marknaden. Detta innebär vanligtvis mer risk än etablerade företag brukar ta eftersom Start-Ups försöker skapa något nytt och osäkert. Det är därför extra viktigt att din hemsida inger förtroende för din innovation och er som ligger bakom företaget. Start-ups är ofta skalbara, vilket innebär att de har potential att växa snabbt och skapa stora vinster. Denna typ av företag är vanligtvis beroende av extern finansiering, till exempel investeringar från venturekapitalister, för att kunna växa och utvecklas. Här är det också viktigt att hemsidan kan imponera potentiella investerare och tydligt beskriva innovationens potential och kund nytta.

Att designa för Start-Ups

Vi har lärt oss att Start-Ups är unika på många sätt och vi startar därför alltid processen genom att ha ett möte med dig så att vi kan sätta oss in i just din verksamhet. Alla våra hemsidor är skräddarsydda just för att alla bolag har olika behov och olika visioner. En väl designad och strukturerad hemsida för en Start-Up bör innehålla en tydlig beskrivning av hur er innovation är skalbar och hur den kan förbättra för kunder och användare. Hemsidan bör även ha information om företagets grundare med bilder på ledning, samt en tydlig kontaktsida med både telefon, epost och ett formulär som besökare till hemsidan kan använda för att kontakta er på. Kontaktformuläret bör även ha en tack-sida med instruktioner till den nya kunden som har kontaktat er. Ni bör även ha med bilder ifrån er verksamhet och innovation.

Sökmotoroptimeringen är Kung

Det är extra viktigt för Start-Ups att ha bra sökmotoroptimering, SEO ifrån dag ett. Det gör att göra hemsidan blir lättare att hitta via sökmotorer. I våra paket för Start-Ups ingår därför sökmotoroptimering i form av metatexter och metatitlar. Dessa är en nyckel till att kunna få en bra placering på Google sökningar om förebyggande och kompletterande hälsa. När vi har lagt in alla texter – som ni kan ha skrivit själva eller har fått hjälp med att skriva, så kommer vi att hjälpa till med att lägga in metatexter på sidan för att förbättra er sökmotoroptimering.

Unik kultur är del av ditt varumärke

Det är viktigt att ha en plan för hur hemsidan ska organiseras och vilken information som ska finnas på olika sidor. Genom både design och innehåll förmedlar du företagets varumärke och de värderingar ni vill förmedla till kunder och investerare. Du kan uttrycka varumärket genom text, bilder och eventuellt videor. Start-ups har ofta en unik kultur med fokus på innovation, entreprenörskap och snabb förändring. Även detta kan vara bra att förmedla som en del av ert varumärke på hemsidan. Om du är i startgroparna kan det vara bra att snabbt få ut en hemsida där du kan visa din affärsidé och kontaktuppgifter för potentiella finansiärer. En annan viktig faktor att tänka på är att hemsidan ska se bra ut på olika enheter, det kallas för ”responsiv design”. När allt detta är klart kan ni lansera er hemsida och börja nå ut till er målgrupp.

Vi tar hand om allt det praktiska

För att skapa en hemsida för ett Start-Up-Företag krävs det en del planering och förberedelser. Först och främst behöver du ett domännamn, det är det namn som besökare kommer att använda för att hitta er på internet, som exempelvis dittföretagsnamn.com eller .se. Efter det behöver du ett webbhotell där du kan lagra hemsidan. Nästa steg är att skapa själva hemsidan, det kan göras antingen med hjälp av en webbutvecklare eller med hjälp av verktyg där du själv bygger sidan. Vi på NKLT tar hand om alla delar så att du slipper ha olika leverantörer. Start-Up fasen brukar innebära många olika lösa trådar, så vi tar gärna hand om allt som har med din hemsida att göra, så slipper du. Vi erbjuder både en gratis mall du själv kan bygga samt ett nystartspaket som vi designar och bygger till dig. Båda alternativen passar en lean-start-up. Om du har kommit lite länger i utvecklingen så har vi även våra ordinarie paket med mer skräddarsydd och utvecklad design vilket du kan behöva när du vill tex ha en e-handel eller visa en prototyp på din app etc.

Ta fram en prototyp

Många av våra Start-Up kunder har även behov av att ta fram grafiska prototyper av appar de söker finansiering för. En grafisk prototyp är ett bra verktyg för att visa hur en start-up app idé kommer att se ut och fungera i praktiken. Det ger en visuell representation av appens användargränssnitt och interaktioner, vilket gör det lättare för investerare, utvecklare och andra intressenter att förstå idén. Det ger också möjlighet att testa och få feedback på idén innan den utvecklas till en fullfjädrad app, vilket kan hjälpa till att undvika problem och förbättra appens användbarhet.

Vi har inget paket för prototyper då dessa görs på en helt individuell nivå med ett nära samarbete med er som kund. Hela processen med att ta fram en prototyp är annorlunda än att ta fram en hemsida. Boka in ett gratis möte med oss så kan vi diskutera din app idé med dig så kan vi göra upp en individuell plan för ditt projekt.

Hur går processen till? - 5 enkla steg

När ni har bestämt er för att ta fram en ny hemsida hos oss så börjar vi processen genom ett möte med vår duktiga designer Viktor Nordendahl som har många års erfarenhet av att designa för byggbranschen. Han lyssnar på er och lär sig om det som är utmärkande för just ert företag. Efter ungefär en vecka får ni en första skiss på er hemsida. Efter att ni känner er helt nöjda med designen så skickas den till vår programmerare Max som bygger sidan.

När vi är klara med designen och programmeringen av din nya hemsida så får du en snygg, modern, hemsida som det är enkelt för dig själv att uppdatera i ett system som är säkrare än många andra. Sidan blir helt mobilanpassad och ”responsiv”, dvs designen ändras automatiskt beroende på skärmstorleken någon tittar på sidan med. Er hemsida kommer även att ha färger och en logotyp som representerar ert företag.

Vi jobbar i samråd med dig hela vägen - såhär lätt är det

 1. Möte med vår grafiska designer Viktor.

 2. Skriv egna texter till sidan eller prata med någon av våra skribenter.

 3. Vi bygger sidan och sökmotoroptimerar den.

 4. Sidan publiceras.

 5. Du kan nu starta en annonseringskampanj till din nya hemsida.

Hur lång tid tar det innan du har din nya hemsida?

Det tar 3-4 veckor för dig att få en färdig hemsida. Det kan gå snabbare om du har alla texter klara ifrån början. Det som oftast gör att projekt blir sena är just när du som kund inte har hunnit skriva klart texterna till sidan. Det är inga problem för vår del, du får tillgång till din nya hemsida så fort den är klar och sedan kan du finslipa dina texter tills du känner dig helt nöjd. Först då publicerar vi.

Oftast tar det ungefär en vecka att ta fram en design du känner dig nöjd med tillsammans med vår designer Viktor. Sedan tar det Max 2 veckor att bygga din hemsida om den är i mellan eller stor storlek. Om du vill ha en mer avancerad sida med tex en ehandel eller något formulär som kunden kan använda för att beställa delar eller liknande så kan det ta lite längre tid men våra vanliga paket brukar fungera jättebra för de flesta byggbolag. Under dessa två veckor lägger vi även in metatexter på alla sidor.

Hemsidor och Prototyper vi har skapat åt andra Start-Ups

Några av våra Start-Up kunder inkluderar TheMcFly, Mobitid, Ansofy och Nordic Automation.

Du kan besöka deras hemsidor här:
www.mcflymaterials.com
www.nordicautomation.se
www.mobitid.se
www.ansofy.com


När hemsidan är klar behöver du få in trafik till sidan

Det bästa sättet att öka trafiken till din hemsida är genom att annonsera digitalt. Vi erbjuder därför Google annonsering till bra priser
Förr använde man gula sidorna i telefonboken, idag är det Google annonsering som gäller. Dina kunder ska kunna hitta dig lätt och tydligt se hur de kontaktar dig via din hemsida. Då sluts cirkeln och din hemsida blir lönsam för dig.

Kontakta oss om du har några frågor eller vill boka en gratis konsultation med någon av oss så hjälper vi dig komma igång!

Kundcase

Vad har vi gjort för våra kunder? Se våra kundcase nedan.

 • 2021-04-19 11:24 Digital marknadsföring, Webbutveckling, Appar och webbsystem, Webbdesign, Sökmotoroptimering, Grafisk design, Logotyp, Text & copy, Prototyp, Start-Up

  Mobitid

  Mobitid är en tidredovisningsapp för företag och privatpersoner för att kunna registrera tid för arbeten eller fritidsnöjen. Mobitid är utvecklat av Webpages. Nklt skapade även hemsida, UI & UX-design, logga och grafisk profil för Mobitid. Vi gjorde även projektplanering. Mer information om appen hittar du här: mobitid.se

  info

Intresserad eller vill komma igång?

Du kan kontakta oss direkt på eller 018 - 490 63 00 och berätta om ditt projekt eller skriv in din e-postadress nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Some fields are not valid
Mail me!

Allt du behöver för ditt projekt

Kolla in våra andra tjänster och ta reda på hur vi kan hjälpa dig uppnå din vision.

 • 2023-03-10 11:26 Dölj från startsidan, Vårdbolag
  Hemsida till vårdbolag
  info
 • 2020-11-12 13:39 Programmering grupp
  Webbutveckling
  info
 • 2020-05-18 11:28 Övriga tjänster grupp
  Tidsrapportering
  info
 • 2020-05-18 11:27 Programmering grupp
  Teknisk support
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan
  Hemsida till café och restaurangbranschen
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan
  Hemsida till hälsoverksamhet
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan
  Hemsida till bostadsrättsförening
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan, Snickare
  Hemsida till snickare
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan
  Hemsida till bioteknikföretag
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan
  Do you need a new website?
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan
  Hemsida till byggbolag
  info
 • 2020-05-18 11:26 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering, Digital marknadsföring
  Digital marknadsföring
  info
 • 2020-05-18 11:26 Dölj från startsidan, Prototyp, Start-Up
  Hemsida till Start-Up
  info
 • 2020-05-15 09:19 Design & Kreativt grupp
  Text & Copy
  info
 • 2020-05-15 09:18 Design & Kreativt grupp
  Fotografering
  info
 • 2020-05-15 09:17 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering
  Sökmotoroptimering
  info
 • 2020-05-15 09:17 Programmering grupp
  Appar och Webbsystem
  info
 • 2020-05-15 09:16 Design & Kreativt grupp
  Grafisk design
  info
 • 2020-05-15 09:15 Design & Kreativt grupp
  Webbdesign
  info
Login