Lisa Eriksson

Key Account Manager

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmxpc2EuZXJpa3Nzb25AbmtsdC5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5saXNhLmVyaWtzc29uQG5rbHQuc2U8L2E+

"Jag brinner för webben och för etisk försäljning. När jag bodde i USA lades grunden till min respekt för säljmetoder som helt inriktar sig på kundens bästa. En av de svåraste men viktigaste aspekterna av bra försäljning tycker jag är att kunna säga nej till kunder man inte tror sig kunna hjälpa till 100 procent."

Lisa har jobbat inom tech industrin i San Francisco i 14 år, på bland annat Retronyms, Glowbl och Beats Music. Hon har även jobbat som videoproducent till Propellerhead Software i Stockholm och har tidigare drivit egen webbyrå vid namn Mäkta Creative.

Lisa har en Master i Ljudproduktion ifrån Westminster University, London och en högskoleexamen i Engelska och konsthistoria ifrån Uppsala Universitet.

Lisa är musiker och har varit med i Brittiska electroclash bandet Ladytron, samt Techno Squirrels som gavs ut på Vandit records. Hon är även utbildad yoga lärare och älskar naturlig och förebyggande hälsa.

Login