Lisa Eriksson

Massageterapeuten med känsla för Instagram

Nyligen pratade jag med en av våra kunder  Heléne Sivertsson, som driver ”Annelie Helénes Massage & Hälsa”, en massageverksamhet i centrala Uppsala och hur hon har arbetat med digital marknadsföring under coronakrisen. Nedan är en länk till videon ifrån vårt samtal om hennes hemsida och Instagram strategier.

Själv har jag alltid älskat massage och sett både dess terapeutiska värde och dess höga “spa-poäng”! Ja, jag hittade just på det begreppet….men jag tror att det talar för sig själv….

I dessa corona-tider har dock många massage terapeuter behövt ställa om, och det snabbt. Annelie Helénes Massage & Hälsa, beställde en hemsida ifrån oss på nklt för ungefär ett år sedan. När Corona och de medföljande restriktionerna slog till så började hon satsa mer än någonsin på sitt Instagram konto. Hon tog inspiration ifrån andra konton och läste på online om hur man jobbar bäst med instagram, och hon utvecklade snabbt en mycket tydlig och vacker stil. Vi integrerade hennes Instagram på hemsidan och lade till “aktions-knappar" på varje sida för att öka chanserna att kunder skulle boka en tid för massage.

Då många sitter hemma och har lite mer tid över för att ta hand om sin hälsa så har det passat perfekt att ha en aktiv Instagram kanal för Annelie Helénes Massage & Hälsa. Hon justerade även sin massageteknik något för att bibehålla avstånd ifrån sina klienter, och ser till att hålla extra hög handhygien både för sig själv och sina kunder. Hennes bokningar har som ett resultat av hennes arbete skjutit i taket och hennes massagepraktik blomstrar.

För mig som älskar både massage och digital marknadsföring blev detta en så perfekt solskenshistoria som jag verkligen ville dela med mig av. Sociala medier fungerar och tillsammans med en skräddarsydd hemsida med en stark grafisk profil går det att öka sina kundkontakter dramatiskt.

Som tidigare musiker med en Magisterexamen i ljudproduktion lärde jag mig mycket snabbt att marknadsföring är nyckeln till framgång och att sociala medier har en otrolig potential för allmänheten att kunna nå ut med sina tjänster och produkter utan en massiv reklambudget.

Hoppas ni ska inspireras av Heléne Sivertssons metoder och framgång.

Lisa :D

PS, Boka gärna in ett besök hos Heléne på "Annelie Helénes Massage & Hälsa"…jag har själv nyligen testat lymfmassagen och kan VARMT REKOMMENDERA DEN!!!!

Nedan är videon med vår intervju:


Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Fel på några av fälten
Nyhetsbrev


 • 2024-02-28 07:00
  Tips på SEO för snickare
  info
 • 2024-02-22 07:00
  Varför du som snickare gynnas av att ha en hemsida
  info
 • 2024-02-07 07:00 Sökmotoroptimering, Text & copy
  Vikten av SEO för flera geografiska platser 2024
  info
Logga in