Thérése Larsson

Hej! Jag heter Thérése och finns för dig som vill nå fram i bruset. Oavsett om det handlar om ett nyhetsbrev för en mindre skara läsare eller en rikstäckande kampanj. Mitt första jobb var på lokaltidning på 90-talet. Idag jobbar jag åt privata företag och offentliga myndigheter. Jag projektleder kreativa team, ansvarar för strategi och budskap och mejslar fram målgrupps- och kanalanpassade texter. Hoppas att jag får tillfälle att hjälpa även dig med texter som får önskade målgrupper att ta till sig det där du har att säga.  

Exempel på tjänster
Webbtexter
Vart fjärde ord av en webbtext blir läst. Vi har 3–4 sekunder på oss att fånga läsarens intresse. Vilken information behöver finnas på webbplatsen? Vilken information är viktigast? På vilket sätt kan du dela upp informationen på olika sidor och undersidor? Jag kan hjälpa dig med såväl struktur som texter.

UX-copy eller mikrocopy
Du skulle garanterat sluta använda en termos som inte håller värmen - av samma anledning brukar de allra flesta även sluta använda en digital produkt som inte går att navigera i eller förstå. UX-copy resulterar i bra användarupplevelser och en effektiv webbplats utan digitalt krångel.

Verba
Läs mer på verba.se
Område - Sverige
Logga in