Lisa Eriksson

Vill du få tips om hur du använder digital marknadsföring?

Jag som skriver en hel del inlägg på nklt bloggen heter Lisa Eriksson och jobbar som Key Account Manager på Webpages nklt. Jag har jobbat med marknadsföring, sociala medier och försäljning i största delen av mitt liv. Under sju år jobbade jag även i centrala San Francisco’s blomstrande ”Tech Start-Up” industri och lärde mig en hel del om vilka strategier som fungerar bra och inte bra.

Sedan snart två år har jag jobbat på Webpages nklt i Uppsala och hjälpt företagare få skräddarsydda hemsidor som teamet på kontoret tagit fram och designat.

Under 12 års tid har nklt hjälpt stora och små företag få lönsamma och snygga hemsidor som passar just deras verksamhet. De flesta sidor vi gör är enkla hemsidor som är lätta för kunden att navigera, men vi har även gjort en hel del större system och hemsidor med login, så kallade "intranet". Vi jobbar även med digital marknadsföring som tex sökmotoroptimering, Google annonsering och sociala medier. Vi har hjälpt kunder som Uppsala Universitet, Arriva, Pricer och Karolinska Sjukhuset, samt mindre lokala egenföretagare och privatpersoner. Se våra Kundcase för mer detaljer om detta.

Just nu har vi startat ett helt nytt program för att hjälpa små och medelstora företagare jobba mer effektivt med digital marknadsföring. Vi kallar projektet för ”Digitalisera ditt företag” och det kommer först att innebära att vi delar information om digitala strategier via vår nya mailinglista. Det går att skriva upp sig på listan här: www.digitalisera-ditt-foretag.se. Med tiden planerar vi att bygga en utbildningsplattform där vi kan hjälpa företagare ännu mer.

Om du jobbar som massageterapeut så finns det en särskild lista du kan skriva upp dig på som har tips som riktar sig emot just din bransch. Du hittar den listan här: www.digitalisera-ditt-foretag.se/massageterapeuter

Eftersom vi har jobbat mycket i den digitala världen hoppas och tror vi att ni ska kunna dra stor nytta av det vi kommer att dela med oss av.

Nedan är en PDF med fem tips för hur du bygger din egen grafiska profil. Jag har skapat denna tillsammans med en grafisk formgivare som heter Hanne Aune. Hon fick sin utbildning på Bergs School of Communication och har jobbat i många år med grafisk formgivning.

Ett av de första stegen företagare behöver ta när de börjar jobba med digital marknadsföring är att man har en relevant och bra grafisk profil. En grafisk profil innehåller företagets logga, förutbestämda färger och bilder som visar vad ditt företag vill förmedla, vad ni står för, vilka grundvärden ni vill förmedla och såklart vilka tjänster och produkter ni säljer.

Skriv upp dig på vår mailinglista så kan du ladda ner vår PDF om hur du själv kan förbättra den grafiska profil ditt företag använder, eller skapa en helt ny.

Nerladdningslänk till PDF

Om ni har några frågor om vår PDF eller förfrågningar om något ni vill veta mer om gällande digital marknadsföring så går det bra att kontakta mig här: Nerladdningslänk till PDF.

Om du ej har sett videon där jag intervjuar Hanne Aune så kan du göra det nedan. Hanne är grafisk designer på StudioAune som har studerat på bland annat Bergs School of Communication i Stockholm och har många tips att dela med sig av.

Kontakta oss gärna för en gratis rådgivning.

-Lisa


Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev

Some fields are not valid
Nyhetsbrev


 • 2024-05-21 07:00 Webbdesign, Webbutveckling
  Vad kostar en ny hemsida - Prisexempel 2024
  info
 • 2024-05-14 07:00 Grafisk design, Webbdesign, Webbutveckling
  5 strategier för att lyckas med din nya webbdesign
  info
 • 2024-05-02 07:00 Digital marknadsföring, Sökmotoroptimering
  Tips på SEO för snickare
  info
Login