Grafisk design

Grafisk design kan definieras som konst vars mål är kommunikation utöver ord

Vad det betyder är att sälja en känsla som sätter ton för företaget och förmedlar ett budskap på bästa sätt. Med vår in-house designer ser vi till att ta fram den rätta känslan för just er. Vi har bred kunskap inom flera områden från logotyper och grafiska profiler till reklam och tryckdesign. En grafisk profil inkluderar de färger, typsnitt och bilder ni kommer att använda på er hemsida, sociala medier profiler, samt andra marknadsföringskanaler. En av de viktigaste aspekterna på att bygga sitt varumärke är att all grafisk design är sammanhängande och framför allt, speglar den verksamhet ni bedriver. Det visuella blir viktigare och viktigare i en värld av högt informationsflöde och snabba intryck.

UI & UX Design

Vad är UX och UI? UI kommer ifrån engelska "User Interface" och syftar på utseendet av en digital plattform. UX kommer ifrån "User Experience" och syftar på hur det känns att använda den digitala plattformen, alltså användarerfarenheten av tex en hemsida eller app. Digital design är kommunikationen mellan maskin och människa. Med grundläggande designprinciper och problemlösning så skapar vi design som gör det enkelt för användaren att hitta rätt information snabbt, vilket bidrar till att göra företag mer lönsamma.

Logotyper & Grafiska profiler

Ett varumärke förmedlar vad som förväntas av dina produkter och tjänster och en grafisk profil säljer ett utseende på hur ni vill bli uppfattade. Alla företag förtjänar en grafisk profil att vara stolta över och som representerar dem på rätt sätt. Därför ser vi till att ta fram just det ni behöver. En grundläggande grafisk profil innefattar en logotyp, typsnitt och färger. En grafisk profil underlättar även för er i framtiden där ni tydligt vet hur ni ska använda ert utseende konkret genom alla medier.

Digital marknadsföring

All digital marknadsföring behöver en sammanhängande visuell identitet. Hur ser tex era sociala medier ut? Många företag glömmer bort att presentera sig själva snyggt på sociala medier och låter sidorna ligga bortglömda i bakgrunden. Vi kan hjälpa er att se över era existerande sidor eller sätta upp nya tillsammans med er så att de representerar ert varumärke på bästa sätt. Glöm inte bort att alla digitala plattformer är ert ansikte ut mot världen.

Tryckdesign

Vi har bra samarbeten med lokala tryckerier för i princip alla typer av applikationer från papperstryck till kläder och bilar. Vi tar hand om hela processen från design, kommunikation, tryck och leverans, så att ni inte behöver fundera över något av detta. Behöver ni hjälp med material för en kommande mässa eller kanske en ny uppsättning visitkort? Kontakta oss så hjälper vi er med det ni behöver.

Våra grafiska designers

Kontakta oss för en gratis konsultation om ditt projekt så kan vi hjälpa dig få tag på rätt grafisk designer!

Kundcase

Vad har vi gjort för våra kunder? Se våra kundcase nedan.

 • 2021-09-14 13:54 Webbutveckling, Grafisk design, Logotyp, Bilder för web, Webbdesign, Copywriters

  Magna Cura

  Vi har gjort hemsidor till ett flertal massageverksamheter i Uppsala. Magna Cura är en av de senaste sidor vi har fått göra och vi började med att skapa en ny grafisk profil och logotyp till kunden. Magna Cura hjälper individuella kunder samt företagskunder med både träning och massage. De specialiserar sig på nackspärr, huvudvärk, ryggvärk och andra obalanser som är vanliga på kontor. Efter att hemsidan fått sin design hjälpte vi även kunden med texter till hemsidan genom en av våra samarbetspartners.

  info
 • 2021-06-23 19:31 Webbutveckling, Webbdesign, Logotyp, Grafisk design

  Patricia Berghult

  Patricia Berghult är världsmästare i boxning med mycket hjärta. Patricia har boxats sedan 10 års ålder och representerar Sveriges landslag samt vunnit både EUM och JVM-guld som amatör. Nklt hjälpte Patricia och hennes partners med en uppdatering av logotypen för varumärket, webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida. Utseendet är personligt och ska lyfta upp Patricia och representera både hennes prestation som atlet men  också Patricia som person. Vi på Nklt står som stolt sponsor åt Patricia Berhult och hennes team."Don't count the days, make the days count."

  info
 • 2021-04-19 11:24 Digital marknadsföring, Webbutveckling, Appar och webbsystem, Webbdesign, Sökmotoroptimering, Grafisk design, Logotyp, Text & copy

  Mobitid

  Mobitid är en tidredovisningsapp för företag och privatpersoner för att kunna registrera tid för arbeten eller fritidsnöjen. Mobitid är utvecklat av Webpages. Nklt skapade även hemsida, UI & UX-design, logga och grafisk profil för Mobitid. Vi gjorde även projektplanering. Mer information om appen hittar du här: mobitid.se

  info
 • 2021-04-08 12:49 Webbdesign, Logotyp, Digital marknadsföring, Grafisk design, Text & copy

  Svensk E-Identitet

  Svensk e-identitet är marknadens främsta och tryggaste leverantör av tjänster för inloggning, autentisering och signering samt ombudstjänster för HSA, SITHS/Efos och Sambi. Vårt uppdrag var skapa en grafisk profil och bygga varumärket på en visuell och känslomässig nivå. En identitet inspirerad av den nordiska naturen och Sveriges bidrag till den digitala framgången. Med en blå färgskala tagen av himlen och en symbol som representerar solens strålar med en rund form för e-identitets inloggningschip.

  info

Intresserad eller vill komma igång?

Du kan kontakta oss direkt på eller 018 - 490 63 00 och berätta om ditt projekt eller skriv in din e-postadress nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Some fields are not valid
Mail me!

Allt du behöver för ditt projekt

Kolla in våra andra tjänster och ta reda på hur vi kan hjälpa dig uppnå din vision.

 • 2020-11-12 13:39 Programmering grupp
  Webbutveckling
  info
 • 2020-05-18 11:28 Övriga tjänster grupp
  Tidsrapportering
  info
 • 2020-05-18 11:27 Programmering grupp
  Teknisk support
  info
 • 2020-05-18 11:26 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering, Digital marknadsföring
  Digital marknadsföring
  info
 • 2020-05-15 09:19 Design & Kreativt grupp
  Text & Copy
  info
 • 2020-05-15 09:18 Design & Kreativt grupp
  Fotografering
  info
 • 2020-05-15 09:17 Programmering grupp
  Appar och Webbsystem
  info
 • 2020-05-15 09:17 Övriga tjänster grupp, Sökmotoroptimering
  Sökmotoroptimering
  info
 • 2020-05-15 09:16 Design & Kreativt grupp
  Grafisk design
  info
 • 2020-05-15 09:15 Design & Kreativt grupp
  Webbdesign
  info
Login