Våra kunder

Några av våra nöjda kunder

Nedan kan ni läsa och höra om vad några av våra nöjda kunder tycker om att ha sin hemsida hos NKLT. Jessica ifrån Retrolyckan i Uppsala, Rebecca ifrån Uppsala Yogamassage och Helene ifrån AH massage intervjuas nedan.

Jessica Hillerström, Retrolyckan

Rebecca Liljefors, Uppsala Yogamassage

Heléne Sivertsson, AH massage

 • 2020-11-24 13:45

  -Erik Stark, Österby Gjuteri

  “Jag tycker NKLT har varit väldigt proffsiga i både bemötande samt arbetet med att designa våran nya Hemsida."

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Cina Stenson, Lena Prästgård

  “NKLT har hjälpt oss att göra vår hemsida praktisk och användbar. Vi har alltid fått snabb hjälp om ngt krånglat. Tack för trevligt bemötande och bra support, även om supporten sällan har behövts.”

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Viktoria Wennberg

  Överförväntan!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Jag kunde inte blir mer nöjd med min hemsida. De förstod precis vad jag var ute efter och vad jag ville ha. Det blev t o m bättre än vad jag önskat. Sedan har de utbildning så att man lätt kan själv sköta sin hemsida med ändringar av pris, lägga till bilder etc.  Alla på nklt är super duktiga, trevliga och hjälpsamma. Priset för hemsidan och allt ovan är också mycket överkomligt.

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Maria Vivianne Backman

  “Så glad att jag valde att låta nklt fixa mitt företags hemsida. De har verkligen gjort det ENKELT för mig som kund, och jag är så nöjd! Dessutom känner jag att det är tillåtet att ställa massor av dumma frågor 😃, alla i personalen är så varma och  tjänstvilliga, och går verkligen den extra milen för sina kunder. Rekommenderar dem varmt!”

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Jessica Hillerström, RetroLyckan

  "Tack för superproffsig hjälp med RetroLyckans hemsida.
  Nu fungerar den som det snygga visitkort jag vill ha på nätet. Det ser proffsigt ut och den drar massor av trafik till mitt instagramkonto vilket var precis vad just jag ville och var ute efter. Passar mitt sätt att jobba. Tack för er lyhördhet och det är verkligen NKLT att anlita er.
  Tack tack 🤩"

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Viktoriia Rumiantseva, S-Foodies

  “Nklt team has fixed an online store sfoodies.se for me and I couldn’t be happier! Unique design, easy for me to edit and add new products. And best of all - most professional team. Highly recommend to everyone!”

  info
 • 2020-11-24 13:45

  Pia Anderson, 5Vtill5P

  Ända sedan jag startade företaget 2013/14 har jag samarbetat med NKLT. Eller egentligen, vårt samarbete startade redan då jag jobbade på Möteskraft 2010. NKLT har byggt både piaanderson.se och 5vtill5p.se. De har designat min logotyp 5Vtill5P och hjälpt mig med hela min digitala närvaro från sökordsoptimering, Google Analytics, Adbud (annonsering på google), adressregister, registrering av adresser, nyhetsbrev, automatiska nyhetsbrev, att sätta upp Piapodden och bloggar. Lisa, Fredrik, Max och Victor på NKLT är mina kompisar och kollegor som jag litar på i alla väder, de är helt klart bäst!

  info
 • 2020-11-24 13:44

  -Ingrid Ryde, Back up Sverige

  “Så nöjd! Viktor tog mina tankar om budskapet i logotypen och skapade den fantastiskt fina som precis förmedlar det jag vill. :) Även hemsidan blev fin med min grafiska profil och Lisa kom med tips om texterna, så nu har jag en hemsida jag är stolt över! Alla på nklt är bra och tillmötesgående att ha att göra med. Rekommenderar detta företag varmt!”

  info
 • 2020-11-24 13:44

  -Annelie Carlsson, Annahus Tunastugan

  "Personlig och proffsig service. Väldigt nöjd med hjälpen och bemötandet vi fått med att göra en ny hemsida. Rekommenderas!"

  info
 • 2020-11-24 13:44

  -Zorana Novicic, Science Market

  “NKLT team developed web page experience for my company. They have been a friends and professionals, they listened and suggested, we worked together to get the best fit for my company needs. I like they approach which is personal and carrying and not generic and mass-production oriented. I can highly recommend NKLT Webpages.”

  info
 • 2020-11-24 13:44

  -Annelie Heléne Sivertsson, AH Massage

  “Är så nöjd med bemötande hos NKLT och deras genuina engagemang i sitt arbete. Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value.”

  info
 • 2020-11-24 13:43

  -Youness Söderlund, Premeco

  "Vi har anlitat NKLT webbyrå från start till slut med helhetslösningar för att designa en helt ny hemsida. Under förloppet så var det ett rent nöje att samarbeta med en så kunnig och trevlig personal med ett enormt stort engagemang och med kunden i fokus. Stort tack till Fredrik & Lisa för fantastisk service i sitt arbete och professionellt bemötande och stort tack även till Viktor & Max - webbdesigners och programmerare - för ert engagemang och väldigt konstnärliga och duktiga utförande av projektet. Om ni som företagare letar efter en seriös webbyrå för er hemsida, tveka INTE att höra av er till - NKLT webbyrå och designers."

  info
 • 2020-11-24 13:43

  -Rebecca Liljefors, Uppsala YogaMassage

  “För bara ett par månader fick jag hjälp att sökoptimera min hemsida av Lisa på nklt och den hjälpen var ovärderlig. Mycket nöjd och lycklig. Rekommenderar dem varmt, proffsiga på många olika plan och mycket trevliga och tillmötesgående, de ser verkligen till kundens behov.”

  info
 • 2020-11-24 13:43

  -Peter Eriksson, BRF Lunden

  "NKLT är enkelt! Vi i brf Lunden har använt NKLT´s plattform nu i 7 år. Enkel att administrera, bra feedback från NKLT och snygg plattform."

  info
 • 2020-11-24 13:43

  -Thomas Brodin, Carl von Linnékliniken

  "Vi har använt NKLTs tjänst i flera år och har varit nöjda hela tiden. De ger snabb service och har hjälpt oss med design och ideér till uppdatering av hemsidor. Programvaran är lätt att ta till sig och egen redigering av text mm är enkel, enklare än andra webredigeringstjänster jag har kommit i kontakt med (därav deras namn också:)."

  info
Login