Kundcase

För att alla företag är vackra på sitt sätt

Kul att du hittat hit! Nedan är lite inspiration från ett urval av uppdrag vi är stolta över med nöjda kunder som fick sin vision uppfylld.

 • 2024-06-10 10:33

  EC Event City

  Event City är specialister på marknadsföring och event. Med en bred katalog av uppträdanden, arrangemang och teknik.

  info
 • 2024-04-19 09:56

  Enocs Garage

  Enocs Garage är en skicklig bilverkstad i Uppsala som erbjuder personlig service av personer med lång erfarenhet av bilunderhåll och reparationer.

  info
 • 2023-10-23 08:10

  SmartWatt

  SmartWatt är en företag som specialiserar sig på installation av solpaneler och smarta lösningar för
  att öka energieffektiviteten i bostäder och företag.

  info
 • 2023-10-11 13:58

  Svenska Gynekologiska CancerGruppen

  Svenska Gynekologiska CancerGruppen (SweGCG) är en nationell forskargrupp för samarbete kring kliniska studier av gynekologiska cancersjukdomar. Syftet med SweGCG är att genom nationellt och internationellt samarbete initiera och bedriva kliniska och transnationella studier med hög vetenskaplig kvalitet.

  info
 • 2023-08-29 12:41 Bioteknik

  Johannas Stadsodlingar

  Johannas Stadsodlingar är pionjärer inom framtidens hållbara matproduktion. Nklt fick äran att bygga på deras visuella varumärke och ta fram en vacker hemsida med säljande och informativ text om Johannas.

  info
 • 2023-08-09 13:31 Webbdesign, Grafisk design, Webbutveckling, Logotyp

  Back up Sverige

  Vi fick äran att jobba med Back up Sverige från grunden för att ta fram en grafisk profil med logotyp, trycksaker och en vacker hemsida.

  info
 • 2023-06-20 13:00 Responsiv webb, Byggbolag, Logotyp, Webbutveckling, Grafisk design, Webbdesign

  Annahus Tunastugan

  Annahus är ett byggbolag som bygger bostäder med naturliga material med hållbarhet för livet. Vi har fått skapa en grafisk profil med varumärkesbyggande arbete, en genomgeånde webbdesign samt webbutveckling för deras nya hemsida.

  info
 • 2023-04-12 13:34 Webbutveckling, Webbdesign, Vårdbolag

  Molding

  Molding är en plastikirurgiklinik där vi fick äran att skapa en uppdaterad webbdesign och utveckling med genomgående strukturellt arbete.

  info
 • 2022-11-10 15:00 Digital marknadsföring, Grafisk design, Webbdesign, Responsiv webb, Webbutveckling, Bilder för web, Sökmotoroptimering, Vårdbolag

  Carl von Linnékliniken

  NKLT skapade en ny webbdesign, utveckling och varumärkesbyggande arbete för en av nordens bästa fertilitets-kliniker, Carl von Linnékliniken i Uppsala.

  info
 • 2022-10-13 12:01 Responsiv webb, Digital marknadsföring, e-shop, Webbutveckling, Bilder för web, Webbdesign, Café & Restaurang

  MoeJoes

  MoeJoes - Vi på NKLT har gjort webbdesign, webbutveckling och smarta webblösningar till denna Uppsalabaserade café och juicebar.

  info
 • 2022-02-17 21:00 Webbutveckling, Grafisk design, Webbdesign, Bilder för web

  Reginateatern

  Reginateatern - en av Sveriges ledande gästspelscener med prestigefull historia i centrala Uppsala.

  info
 • 2022-02-17 21:00 Fysioterapi, Grafisk design, Webbdesign, Webbutveckling

  Rosendal rehabklinik

  Nyligen gjorde vi klart en ny hemsida till Rosendal Rehabklinik som jobbar med aktiv rehabilitering med inriktning på kvinnohälsa och idrottsmedicin.

  info
 • 2021-10-01 13:38 Webbutveckling, Webbdesign, Digital marknadsföring, Bilder för web

  Nassos Art

  Nassos Art är en konstnär som är verksam i Uppsala. Vi på NKLT fick uppdraget att designa och utveckla hennes digitala portfolio. För att sätta konsten i fokus så är designen subtil och nedtonad för att lyfta fram konstverken.

  info
 • 2021-09-14 13:54 Webbutveckling, Grafisk design, Logotyp, Bilder för web, Webbdesign, Copywriters, Fysioterapi

  Magna Cura

  Vi har gjort hemsidor till ett flertal massageverksamheter i Uppsala. Magna Cura är en av de senaste sidor vi har fått göra och vi började med att skapa en ny grafisk profil och logotyp till kunden. Magna Cura hjälper individuella kunder samt företagskunder med både träning och massage. De specialiserar sig på nackspärr, huvudvärk, ryggvärk och andra obalanser som är vanliga på kontor. Efter att hemsidan fått sin design hjälpte vi även kunden med texter till hemsidan genom en av våra samarbetspartners.

  info
 • 2021-06-23 19:31 Webbutveckling, Webbdesign, Logotyp, Grafisk design

  Patricia Berghult

  Patricia Berghult är världsmästare i boxning med mycket hjärta. Patricia har boxats sedan 10 års ålder och representerar Sveriges landslag. Hon har vunnit både EUM och JVM-guld som amatör. Nklt hjälpte Patricia och hennes team med en uppdatering av logotypen för varumärket, webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida. Utseendet är personligt och ska lyfta fram Patricia och representera både hennes prestation som atlet men också Patricia som person. Vi på Nklt är en stolt sponsor åt Patricia Berghult och hennes team.
  "Don't count the days, make the days count."

  info
 • 2021-06-23 19:31 Snickare, Byggbolag

  Bymans Finsnickeri

  Bymans Finsnickeri är ett familjeföretag som drivs av Josef Byman och Sören Byman. Nklt hjälpte Bymans Finsnickeri med en ny logotyp och grafisk profil för varumärket, webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida.

  info
 • 2021-06-23 19:31 Café & Restaurang

  William's Pub

  William's Pub är en klassisk student pub i Uppsala som serverar brittiska maträtter och erbjuder ett stort utbud av olika sorters öl. Nklt hjälpte William's med webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida.

  info
 • 2021-06-23 19:31 Bioteknik

  Epistat

  Epistat är ett forskande konsultbolag som erbjuder tjänster kring kliniska studier, registerforskning, real world data, statistiska konsultationer och utbildning till medicinska forskare och Life Science industrin. Nklt hjälpte Epistat med webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida.

  info
 • 2021-06-23 19:31 Snickare, Byggbolag

  ByggPuls

  ByggPuls i Mellansverige AB är ett byggföretag i Dalarna som är verksamt i hela mellansverige. Nklt hjälpte ByggPuls med en uppdatering av logotypen för varumärket, webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida.

  info
 • 2021-06-23 19:31 BRF

  BRF Viking Karl

  BRF Viking Karl är en bostadsrättsförening i Birkastan som är ett informellt område i sydvästra delen av stadsdelen Vasastaden i Stockholms innerstad. Nklt hjälpte BRF Viking Karl med en ny webbdesign samt webbutveckling av en ny hemsida.

  info
 • 2021-04-19 11:24 Digital marknadsföring, Webbutveckling, Appar och webbsystem, Webbdesign, Sökmotoroptimering, Grafisk design, Logotyp, Text & copy, Prototyp, Start-Up

  Mobitid

  Mobitid är en tidredovisningsapp för företag och privatpersoner för att kunna registrera tid för arbeten eller fritidsnöjen. Mobitid är utvecklat av Webpages. Nklt skapade även hemsida, UI & UX-design, logga och grafisk profil för Mobitid. Vi gjorde även projektplanering. Mer information om appen hittar du här: mobitid.se

  info
 • 2021-04-08 12:49 Webbdesign, Logotyp, Digital marknadsföring, Grafisk design, Text & copy

  Svensk E-Identitet

  Svensk e-identitet är marknadens främsta och tryggaste leverantör av tjänster för inloggning, autentisering och signering samt ombudstjänster för HSA, SITHS/Efos och Sambi. Vårt uppdrag var skapa en grafisk profil och bygga varumärket på en visuell och känslomässig nivå. En identitet inspirerad av den nordiska naturen och Sveriges bidrag till den digitala framgången. Med en blå färgskala tagen av himlen och en symbol som representerar solens strålar med en rund form för e-identitets inloggningschip.

  info
 • 2021-02-22 17:40 Webbutveckling, Webbdesign, Grafisk design, Sökmotoroptimering, Logotyp, Digital marknadsföring

  Florall

  Florall är en personlig blomsterbutik i Knivsta som ägs av mor och dotter. Med ett nära samarbete hjälpte vi Florall att bygga upp sitt varumärke från grunden med en tydlig visuell identitet och ett starkt intryck av professionalitet för hantverket. Projektet omfattade även markandsföring och reklam via tryck och sociala medier och självklart en helt ny hemsida.

  info
 • 2020-11-24 14:06 Webbutveckling, Webbdesign, Sökmotoroptimering

  SUSbo

  Stiftelsen Ultuna Studentbostäder förvaltar två studentbostadsområden, Gälbo och Kronåsen i Uppsalaområdet. Gälbo och Kronåsen är belägna i direkt anslutning till SLU. Stiftelsen är grundad av Ultuna studentkår på 60-talet och är en icke vinstdrivande organisation. Projektet omfattade webbdesign och webbutveckling med användarlogin.

  info
 • 2020-11-18 15:57 Text & copy, Sökmotoroptimering, Logotyp, Webbutveckling, Webbdesign, Grafisk design, Fotografering, Digital marknadsföring, Byggbolag

  Olitog

  Olitog är en bergssprängningskonsult som är verksamma i Europa - främst Sverige och Schweiz. Projektet omfattade en grafisk profil med ett helt nytt utseende för varumärket med logotyp, bilder och trycksaker. För Olitog gick vi även genom ett varumärkesbyggande arbete med hur företaget presenterar sig själv och vad de står för. Tillsammans med ett samarbete mellan copywriters och designers som hjälpt Olitog har vi byggt hemsidan från grunden och skapat en unik webbupplevelse som representerar Olitog. Resultatet blev enkel funktionalitet, navigering och strukturerad information.

  info
 • 2020-11-12 13:48 Grafisk design, Logotyp, Webbutveckling, Webbdesign, Digital marknadsföring, Fotografering, Vårdbolag

  Carovivakliniken

  Carovivakliniken är en klinik i Uppsala för skönhet & välmående. Vi var involverade från början av projektet med varumärkesbyggande arbete både visuellt och konceptuellt. Med ett starkt samarbete med kunden byggde vi ett starkt visuellt varumärke som förmedlar expertis och exklusivitet. Projektet omfattade en genomarbetat grafisk profil, visuel identitet, webbdesign, programmering samt fotoretuschering.

  info
 • 2020-11-11 13:48 Sökmotoroptimering, Webbdesign, Logotyp, Grafisk design, Webbutveckling, e-shop, Digital marknadsföring, Appar och webbsystem

  Science Market

  Science Market är ett beundransvärd företag skapat av forskare och lärare som drivs av att inspirera den yngre generationen och visa att forskning aldrig varit såhär roligt. Vi hjälpte Science Market med att utveckla sin visuella identitet för att hitta deras vision och representera företaget på rätt sätt samt en skräddarsydd lekfull hemsida. Projektet omfattade varumärkesbyggande byggande arbete, visuell identitet, webbdesign, programmering samt e-handelslösningar.

  info
 • 2020-11-11 13:48 Webbutveckling, Webbdesign, Sökmotoroptimering

  Österby Gjuteri

  Österby Gjuteri är nordens ledande leverantör av helhetslösningar i bearbetat och komplext stålgjutgods. Med ett modernt lyft hjälpte vi Österby Gjuteri att ta fram en stilren, rustik och levande hemsida för att representera dem rätt sätt. Projektet omfattade webbdesign och programmering.

  info
 • 2020-10-10 10:40 Grafisk design, Sökmotoroptimering, Logotyp, Webbutveckling, Webbdesign, Text & copy, Digital marknadsföring, Byggbolag

  Betonghål

  Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Projektet omfattade en uppdaterad grafisk profil, en helt ny hemsida och en kommunikationsplattform externt till kunder och internt för medarbetare.

  infoVill även ni få en ny hemsida?
Vi hjälper er gärna! Boka en gratis konsultation.

Login