Blogg

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev
Some fields are not valid
Nyhetsbrev
 • 2021-10-12 09:00 Grafisk design

  Lisa Eriksson

  Hur viktigt är utseendet på min hemsida?

  Som företagare är en central del i din marknadsföring såklart din hemsida. Det är din hemsida som är företagets ansikte utåt. Hemsidan är ofta det första dina nya kunder ser av ditt företag och första intrycket är enormt viktigt. Du kan tänka på din hemsida som ditt skyltfönster. Du vill att potentiella kunder ska gå in i din affär och köpa dina produkter. Ditt skyltfönster/hemsida visar vad du säljer och lockar kunderna att vilja kommunicera med dig.

  info
 • 2021-10-05 09:00 Webbutveckling, Webbdesign

  Lisa Eriksson

  Vad kostar en hemsida? - Prisexempel 2021

  Vad är det som avgör priset på en hemsida? Priset på en hemsida beror främst på vad du söker och hur hemsidan skapas. Enklare hemsidor som skapats i en mall kostar mindre än en skräddarsydd hemsida med unika funktioner. Vi går igenom vad som generellt ingår i de olika prisklasserna för en hemsida.

  info
 • 2021-09-28 09:00 Sociala medier

  Lisa Eriksson

  Massageterapeuten med känsla för Instagram

  Massageterapeuten Heléne Sivertsson stod som många andra inför nya, stora utmaningar när covid började påverka hela samhället. Hon bestämde sig för att jobba med digital marknadsföring och lyckades skapa unika kampanjer via sociala medier och sin nya hemsida för att få fler kunder, trots coronarestriktionerna.

  info
 • 2021-09-21 09:00 Webbutveckling

  Lisa Eriksson

  Köpa hemsida - 10 frågor du bör ställa en webbyrå

  Köpa en bra hemsida till sitt företag är en långsiktig investering som kommer återbetala sig om och om igen. Men för att kunna köpa en bra hemsida behöver man hitta rätt webbyrå. Vi har därför tagit fram 10 frågor som du bör ställa till en webbyrå innan du köper en hemsida. Det kommer hjälpa dig få en klar bild över processen med hemsidan och hur mycket det kommer kosta.  

  info
 • 2021-09-14 08:45 Videoproduktion, Sökmotoroptimering, Digital marknadsföring

  Lisa Eriksson

  Hur videofilmer kan hjälpa ditt företag växa

  Videofilmer är ett av de allra bästa sätten att marknadsföra ditt företag. 61% av alla som jobbar med marknadsföring ser videofilmer som en mycket eller extremt viktig del av sin marknadsföringsstrategi menar biteable.com. Wordstream har sett i sina undersökningar att marknadsförare som använder videofilmer som del i sina kampanjer får en 34% högre konverteringsgrad – alltså hur många som faktiskt köper, eller skriver upp sig på något som ett resultat av kampanjen.

  info
 • 2021-09-07 09:00 Grafisk design, Webbdesign, UX & UI design

  Lisa Eriksson

  Därför ska du ha en snygg hemsida

  Hur gör man en hemsida snygg? Eller rättare sagt hur gör man en hemsida attraktiv för en användare? Vacker design och fina bilder är inte tillräckligt för att skapa en bra användarupplevelse. En hemsida idag behöver vara både snyggt designad och funktionell.

  info
 • 2021-08-31 09:00 Text & copy

  Lisa Eriksson

  Skriver jag tillräckligt bra själv för att ha en blogg?

  För att kunna marknadsföra ditt företag digitalt krävs texter med information, texter till reklamkampanjer och såklart texter till sociala medier poster och kommentarer. Många förstår även hur viktigt det är att regelbundet publicera bloggposter. Men hur vet du om du skriver tillräckligt bra för att kunna göra dina tjänster och produkter rättvisa och för att kunna publicera artiklar på nätet?

  info
 • 2021-08-24 09:00 Webbdesign, Webbutveckling, Responsiv webb

  Lisa Eriksson

  Mobilanpassad hemsida - Varför det är så viktigt

  Är din hemsida mobilanpassad? Hur kollar man det? I denna artikel får du lära dig hur du avgör om din hemsida är mobilanpassad eller inte. Du får även veta varför det är så viktigt med mobilanpassade hemsidor både för dina kunder och för trafik till din hemsida då Google inte gillar sidor som inte är mobilanpassade. Detta kan alltså påverka hela ditt företags sökmotoroptimering negativt. Men, det är relativt lätt att fixa problemet. Läs mer så ska jag försöka förklara varför du endast vinner på att mobilanpassa din hemsida!

  info
 • 2021-07-27 09:00 Digital marknadsföring

  Lisa Eriksson

  När tiden inte räcker till för att marknadsföra ditt företag

  Abel Alazar är specialist i digital marknadsföring och i en intervju med nklt berättar han om några av sina viktigaste och mest grundläggande strategier. Idag behöver nästan alla företagare lära sig mer om digital marknadsföring. Allt ifrån vilka sociala medier kanaler de bör välja, till hur man analysera sin senaste Google reklamkampanj. Vilket är då det allra största misstaget många småföretagare gör inom marknadsföring? Läs vad Abel säger om detta....

  info
 • 2021-07-13 09:00 Webbdesign

  Lisa Eriksson

  Nklt lanserar en ny hemsida

  Hela nklt teamet har jobbat genom vintermörkret för att bygga en helt ny hemsida till www.nklt.se! Nu har vi äntligen publicerat sidan! I denna artikel försöker jag beskriva lite hur vår grafiska designer Viktor har tänkt och vad som drivit designen framåt, och lite om hur vi har utvecklat hela byråns tankar runt funktionell design och användarupplevelsen av en hemsida.

  info
 • 2021-06-29 09:00 Sociala medier

  Lisa Eriksson

  Hur får jag fler följare till mitt Instagram konto?

  En fråga jag ofta får och något vi på nklt också kämpar med som de flesta andra….är just hur man får fler följare till sitt Instagram konto om man inte har en massa tid till att bygga upp sin kanal, eller en stor budget för annonsering?

  info
 • 2021-06-15 09:00 Sociala medier

  Viktor Nordendahl

  Hur bör du använda dina digitala kanaler?

  Som utlovat förra veckan har jag nu skrivit ett inlägg om mitt koncept ”En liftares guide till sociala medier.” Denhär guiden vill jag därför presentera metoden. Självklart kan du använda sociala medier på en mängd olika sätt, men jag har valt två av de kanaler som företagare oftast ber oss om hjälp med. Metoden är gjord med tanke på hur du som företagare kan maximera den energi du lagt in på att skapa innehåll, och samtidigt minimera hur mycket tid du spenderar online.

  info
 • 2021-06-01 09:00 Sociala medier

  Viktor Nordendahl

  En liftares guide till sociala medier

  Att använda sociala medier är ett utmärkt sätt att marknadsföra sina tjänster och produkter på. I detta blogginlägg tänkte jag gå igenom lite snabbt vad några av de största plattformerna brukar används till och att göra det utifrån en liftares guide till galaxen-stuket.

  info
 • 2021-05-18 09:00 Bilder för web

  Viktor Nordendahl

  Gratis bilder för din hemsida och sociala medier kanaler

  Ibland är de bara så att man inte har tid eller budget att anlita en egen fotograf. Då finns det lyckligtvis ett flertal alternativ för att hitta gratis bilder online. Jag har tidigare skrivit ett blogginlägg där jag berättar mer ingående på vad som gör en bild bra för webben. Du kan läsa det inlägget här.

  info
 • 2021-05-04 09:00 Fotografering, Bilder för web

  Viktor Nordendahl

  Fem tips för att hitta rätt bild till din hemsida

  Ett problem som många av våra kunder har är att få tag på bra bilder till sin hemsida. Ett sätt att lösa detta är förstås att anlita en fotograf. Ett annat är att köpa bilder från en bildbyrå eller ett bildarkiv av hög kvalitet såsom www.shutterstock.com

  info
Login